szre
Kezdőlap

Vissza a kezdőlapra!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek
 
Bemutatkozás
 
Lelkészi Hivatal
 
Facebook
 
 
Honnan néznek?
 
Temetés

 

 

TEMETÉS

 

"Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is, él; és aki él, és hisz

énbennem, az nem hal meg soha."

János 11:25-26

 

   Tisztelt Gyászoló Családtagok! Mély fájdalommal és együttérzéssel vesszük tudomásul testvérünk eltávozásának hírét, és a Szigethalmi Református Egyházközség nevében a Mindenható Isten vigasztalását kérjük a gyászoló családtagok életére.

 

 

 Temetési adatlapunk bal oldalon a "Letölthető Dokumentumok" rovat alatt érhető el!

 

   Elveszíteni valakit szeretteink közül fájdalmas dolog. Ráadásul a lelki fájdalomban tennivalók, intézni valók sokaságának terhe nehezedik az emberre. Akik elhunyt hozzátartozóikat református szertartás szerint kívánják utolsó földi útjára elkísérni, azoknak az alábbi sorokkal szeretnénk a segítségükre lenni.

   Fontosnak tartjuk elmondani, hogy bárki kérheti - felekezeti hovatartozástól függetlenül - a református Istentisztelet keretében való búcsúztatást az elhunyttól.

   A családtagok és hozzátartozók fájdalmában osztozni kívánó gyülekezeti tagok részére  oldalunkon gyászjelentést teszünk közzé.

   Gyászistentisztelet megtartásához szükség lesz néhány személyes adat felvételére az elhunyttal kapcsolatban, melyet a hozzátartózok személyesen nyújthatnak be (adatlap letöltése itt). Időpont-egyeztetésre és adatfelvételhez kérjük, jöjjenek el a Szigethalmi Református Lelkészi Hivatalba, mely a  Kossuth Lajos utca 21 szám alatt található. 

   A temetés stóladíja: 25.000 Ft, aki egyháztag volt gyülekezetünkben: 15.000 Ft. A család hozhat református kántort, amennyiben nem tud, mi kérünk fel kántort. Ebben az esetben a kántori díj: 5.000 Ft. 

 

Elérhetőségeink:

//szre.gportal.hu/gindex.php?pg=36916785

Lelkészi Hivatal nyitva tartása és a pénztári órák:

//szre.gportal.hu/gindex.php?pg=36916779

Számlaszámunk: 61200395-10012071 Polgári Takarékbank

Néhány gondolat egyházközségünk fenntartásáról az alábbiakban:

//szre.gportal.hu/gindex.php?pg=37020902

 

Áldás, békesség!

Szigethalmi Református Egyházközség

 

 
Támogatónk
 
Kapcsolat
 
Galéria
 
Eseménynaptár
 
Segíthetünk?
 
Tájékoztató
 
Szervezeteink
 
Hasznos
 
Látogatók
Indulás: 2016-03-01
 
Vendégkönyv
 
Tartalom

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról