szre
Kezdőlap

Vissza a kezdőlapra!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek
 
Bemutatkozás
 
Lelkészi Hivatal
 
Facebook
 
 
Honnan néznek?
 
Temetés

Temetés

 

"Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is, él; és aki él, és hisz énbennem, az nem hal meg soha."

János 11:25-26

 

Tisztelt Gyászoló Családtagok, mély fájdalommal és együttérzéssel vesszük tudomásul testvérünk eltávozásának hírét, és a Szigethalmi Református Egyházközség nevében a Mindenható Isten vigasztalását kérjük a gyászoló családtagok életére.

 

A képre kattintva letölthető a Temetési adatlapunk!

 

Elveszíteni valakit szeretteink közül fájdalmas dolog. Ráadásul a lelki fájdalomban tennivalók, intézni valók sokaságának terhe nehezedik az emberre. Akik elhunyt hozzátartozóikat református szertartás szerint kívánják utolsó földi útjára elkísérni, azoknak az alábbi sorokkal szeretnénk a segítségükre lenni.

Fontosnak tartjuk elmondani, hogy bárki kérheti - felekezeti hovatartozástól függetlenül - a református Istentisztelet keretében való búcsúztatást az elhunyttól.

A családtagok és hozzátartozók fájdalmában osztozni kívánó gyülekezeti tagok részére  oldalunkon gyászjelentést teszünk közzé.

 

Nyomtatható gyászjelentés sablonjaink a képre kattintva tölthetők le a képtárból!

(a sablonok A5-ös méretű jpg fájlok - képek megnyitás bal egérgombbal, majd jobb egérgomb / kép mentése másként)

 

 

Gyászistentisztelet megtartásához szükség lesz néhány személyes adat felvételére az elhunyttal kapcsolatban, melyet a hozzátartózok személyesen nyújthatnak be (adatlap letöltése itt). Időpont-egyeztetésre és adatfelvételhez kérjük, jöjjenek el a Szigethalmi Református Lelkészi Hivatalba, mely a  Kossuth Lajos utca 21 szám alatt található. 

A temetés stóladíja: 25.000 Ft, aki egyháztag volt gyülekezetünkben: 15.000 Ft. A család hozhat református kántort, amennyiben nem tud, mi kérünk fel kántort. Ebben az esetben a kántori díj: 5.000 Ft. 

 

 

Áldás, békesség!

Szigethalmi Református Egyházközség

 

 
Támogatónk

 
Kapcsolat
 
Galéria
 
Eseménynaptár
 
Segíthetünk?
 
Tájékoztató
 
Szervezeteink
 
Hasznos
 
Látogatók
Indulás: 2016-03-01
 
Vendégkönyv
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints