szre
Kezdőlap

Vissza a kezdőlapra!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek
 
Bemutatkozás
 
Lelkészi Hivatal
 
Facebook
 
 
Honnan néznek?
 
Vendégkönyv
[3-1]

2018.04.03. 11:00 Idézet
676567565

Türürürüüüüü-rü-rürürüüü! Jön a Szkrapper! ))))

Én úgy vélem, hogy a melegség energiája folytonos és egyenletes! )))) Láccik, hogy még mindig ezek a főnök köcsögök képviselik a húzóerőt a VI. kerületi melegségben! )))) Továbbra is művelik a népszokásaikat és még a nyáron is fűtött buziépületükben ünnepelnek! )))) Ezek a nemzetiesek meg jól lejáratták őket! )))) Nem tudom kik tudnak róluk ennyi buzisat összehordani, ráadásul minden héten vagy 20 oldalt teleírni, de fantasztikusan ki tuggyák vitelezni! )))) Nagyon szuper, családbarát írások és mindig adnak olvasnivalót! ))))

Geotermikus viharok 2018.04.02. 17:18

Óóóóóóó de jó buzis itt minden! Már el is élveztem! Nagyon szeretem a jó buzis dolgokat! Én csak a melegség miatt látogatok ide, olvasok bele! )))) Tényleg ennyi buzis írás van, hogy szinte hetente kijön egy új gyűjtemény belőlük? Nekem már így is van vagy négyszáz órám a buzis hirdetések olvasgatásában! )))) Olyan ez, mint a szerencsejáték-szenvedély! )))) Csak bedobom buzisnak a zsetont a kis résin és máris kijön húsz oldalnyi szöveg a hátsó részin! )))) Próbáltam a buzisok olvasásáról leszokni, de nem sikerült róla lejönni! )))) Aki hajlamos a függésre, az nagyon rá tud buzulódni az ilyesmire! ))))

Onion Layer One 2018.04.03. 07:23

Rengeteg buzis hirdetést rejtettünk el a kurvanecc több oldalán, és mindenhova másikat! )))) Aki ezt a sok buzis szöveget mind összegyűjti, az megszerezheti az arany tojást! ))))

Három óriásbuzi Webbing gyakásában  2018.03.29. 16:07

Remek kis görény ez! Jó előre kifizette nekünk a hirdetéseket, mint a Woody Halottszon! )))) Sőt, nemcsak egy hónapra, hanem egy évre előre! )))) Kibérelt minket a feladatra, aztán egyből el is tűnt! )))) Előre átutalt mindent, oszt elment a rákospalotai szemétégetőbe melegedni! )))) Ennyi erővel akár el is rakhatnánk az összes manit és nem is kellene hirdetni semmit! )))) De annyira megkedveltük a feladatot, a rendőr buzikat, annyira jól lehet őket alázni, hogy akár ingyen is csinálnánk! )))) Így lesz a munkahelyből mókahely! )))) Szuper kis jáccótér! Ja, és a görényből készített robotgép is dübörög, mint a kisegér! ))))

Compass Mantis (Irányító Imádkozó) 2018.03.29. 11:27

Ó Talmud, én is nagyon örülök, hogy végre megint a melegségről szól az élet! Most már messze földről meg lehet ismerni ezeket a faszparaszt buzikat! Mindig minden hónap 22-én lépnek akcióba és mindig észrevenni őket a fitymátlan csattogásukról! Teccik hogy előjöttek, mert már kurvára untam a régi köcsögöket! Addig rágtuk a seggüket, hogy ronggyá rágottak lettek! Ez az új hirdetés viszont igencsak forró érzéseket táplál bennem! Szeretem, ha a dőreség és a köcsögség egy közös ügyért összeforr! Ha barna a pofája, vagy jiddis a vallása, az szintén előny a rendőri meleg világba! Na én beforrósodtam ennek a láttán! Azon nyomban seggbe kúrtam a párducos néger babám! Itt a wakandai banánköztársaság rejtett zugaiban élem forróságom minden örömét!

Sztrontium Kutya 2018.03.29. 13:22

Efelett már én sem tudok szó nélkül elsiklani! Kiváló az itteni melegség és minden hirdetéssel egyre nagyobb, egyre jobban megnő a buziság! Úgy kinő, mint a tujafa! Erről jut eszembe, hogy a legutóbbi Black Mirror-os Filmbarátok adásban mi is meg lettünk említve! Ilyen híresek lettünk bakker! Most dagadok a büszkeségtől!

Na üdvözlet a VI. kerületi dőreség minden faszkabát köcsögjének! Köszönetet mondok, hogy ilyen szuper kecsegek és hogy szeptember óta biztosíttyák a melegséget a különböző blogokon és fórumokon! Mi meleg szívünkben most is a VI. kerületi meleg klubban élünk és ott vagyunk!  ))))

Magyar égre magor hunort 2018.03.28. 10:13

Én nem vagyok képzett buziesztéta, mint itt sokan, de minél többször olvasom tőletek az élménybeszámolókat, annál több értéket vélek felfedezni a VI. kerületi köcsögségben! )))) Ezeknek a köcsögöknek az életvezetése a történelmi könyvekbe fog bekerülni! )))) A jövő köcsögjei az ő meleg élményeiket fogják alapműnek tekinteni! ))))

Csinálj egy hordófordulót 2018.03.28. 10:51

Unom, hogy a két tanító főbuzi, Molnár Zsolt főfaszmeleg és Gyenes almeleg mindenkit a buzisággal nyaggat! )))) De igazuk van, rá kellene már durranni a buzulásra, mert az arról való olvasgatás már nem elég! )))) Én amolyan Bálintos gazdamunkát végzek itten! Csak el kell ültetni a buzit, meg kell öntözni és attól jól megnő! )))) Még jó, hogy van egy csomó "szabadzóna", ahová a főbuzikat be lehet telepíteni, mint például Friesl Faszbalika starity fóruma! ))) Őt már hat éve feljegyeztük a legjobb buzik sorába! )))) Elég fagytűrő az a fartúró! )))) A többi buziról is csak csupa jókat tudok nyilatkozni! )))) Mindenki más is csak úgy áradozik és ábrándozik melegségükről! ))))

Rovatösszegző 2018.03.20. 12:13

Részemről már a hatodik résszel lezártam volna a dőreség köcsögség kitárgyalását, erre ti most terveztek még hét buzirészt! )))) Csak nekem csináltok vele extra másolási és nyomtatási munkát! )))) Ez a baj az ilyen köcsögökkel, mindig a fejünkre nőnek! )))) Pedig őket már kiveséztük! A sok dőre buzi már be lett mutatva elölről, hátulról! ))))) Már csak némi oldalnézeti elemzés hiányzik, de ebben a hónapban azzal is megleszünk! ))))

Istentelen Baum 2018.03.20. 12:56

Én önként jelentkeztem segéd-szerkesztőnek, de nem tuttam igazán, hogy mit vállaltam! ))) Itt ülök és nem nagyon tudok kiigazodni ezen! )))) Túl sok nekem ez a buzis köcsögnép! )))) Több a meleg, mint amennyivel elbírnék! )))) Sajna akárhogy is próbálkozom, képtelen vagyok a sok köcsögséget szimmetriába hozni! )))) Nekem, a segédválogatónak is kell még egy segédválogató! )))) Hilfe! ))))

Delikát Vátesszen 2018.03.20. 13:11

Hú, ha már a másod-válogatónak is lesz egy saját válogatója, az már olyan lesz, mint a Közös többszörösben a másolatnak a másolata! Attól tartok, hogy a harmadszoros válogató már maga is buzi lesz! )))) Azt már nem szabad hagyni! ))))

Rovatösszegző 2018.03.20. 13:23

Csak felelősség tejjes munkát végezzél! )))) Az előző válogató egy figyelmetlen köcsög volt, aki a negyedik részben átdátumozta a 2017-es hozzászólásokat 2018-asra és a jövőbe helyezte melegségünket! )))) Ez egy eljövendő melegedő volt! )))) És emígyen küldte őket tovább a többi buzinak, pedig még koránt sem tartunk 2018 végénél! )))) Most figyelmeztetném minden buzikámat, hogy ne nyúljanak bele az évszámokba! )))) Mert ha összekeverednek a számok, akkor, mint pár régi Kaland-Játék lapozgatós könyvben, végül a nem megfelelő buzirészre ugrunk a történetben! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2018.03.26. 08:09

Nem tetszik, hogy a görényemberek lesajnálnak bennünket! Annyira gyengék és esendők volnánk melegként? )))) Visszautasítom a feltételezést, mint férfi! ))))

Büszkén jelenthetem, hogy így március vége felé, lassan de biztosúrasan felébred az igazi melegség! )))) Az egész téli olimpia alatt hó borította pöcsöcskék álltak a kertemben kerti törpék gyanánt és a meleg világban kemény fagy uralkodott! De nemsokára fellendülés várható a mediterrán légörvényeknek köszönhetően! )))) Valamint májusban az idei melegbajnokság is elindul! )))) Követni fogom, hogy legkitűnőbb tanoncaim hogyan teljesítenek! )))) Figyelemmel kísérem kultúrális fejlődésüket! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2018.03.17. 11:31

Én leginkább kreatív és karitatív szempontból ragadom meg a melegséget! ))) Továbbra is hiszek abban, hogy amit itt mi művelünk, az egy hiánypótló műfaj: köcsögség tanítása fiataloknak! )))) Ez kultúrmisszió és szexmisszió egyben! ))))) Szerintem minden fiatalnak teccik a melegség, más magyarázatot elképzelni sem mernék! )))) Ezt a görény bandát is lassan rátereljük az igazi életútra! )))) A szívük már egyetért a melegséggel, az agyuk még nem! ))))) Ezen kell változtatni! ))))

Mindenki másnak is ajánlom, hogy legyen zsákmányállat a melegségben! )))) A melegség leterít, az orgazmus lemerít, a kettőnek van aránya, amennyiben ez megfelelő, akkor gyógyító hatású a kecsegség! )))) Ez mára meleg tanításom! )))))

Tripla R Café 2018.03.18. 13:18

Abból az alrangú tanító faszból már elegem van! Nem létezik számára más, csak a koncepcionális köcsögség, amiből főleg a "cion" rész az, ami lényeges! )))) Attól még nekem a legutóbbi tanítása tetszett! A pöcsnek az ernyedtsége és a melegség gyengesége aránylagos, ha petyhüdt a pöcsi, akkor gyengusz a melegség! ))))))) Amúgy lehet hogy igaza van, hogy mi olyan öreg melegek leszünk, akik sosem lettek beavatva és még hetven éves korunkban is itt fogunk ülni és várni a felszentelt melegségre! )))) Másrészt viszont legalább nem alkuszunk meg a VI. kerületi melegekkel és megmaradunk önmagunknak! )))) Hát igen, ilyen a renitens renegát ratyisok sorsa! ))))

Ítélőszékrekedés 2018.03.24. 16:49

Én csak érdeklődnék, hogy az első számú köcsögkirály Prima aranybuzi már nem költ? Mintha mostanában kevesebb meleg versike hagyná el a szopós száját! ))))) Biztos csak elfoglalja a júniustól kezdődő szopóbajnokság és az arra való számtalan szopó felkészítő edzés! Pedig már látni akartam a verseskötetét! Az unokáimnak akartam felolvasni belőle! )))) Valamint még azért bátorkodom szólni, hogy nehogy elfelejcsétek, már május első napjaiban elindul az idei köcsögverseny első selejtező szakasza! Ez csak két okból érdekel, egyfelől szeretném, ha a Prima meleg idén is magasra jutna a versenyben, másfelől meg szeretnék új buzisokat is megismerni a versengők között, akikről a későbbiekben majd ugyanilyen csodásakat lehet írni, regélni! )))) Állítólag pár napja megint két új VI. kerületi dőre buzi járt a környéken, de ezek nem mutatkoztak be, így nem kerülhettek be a melegek lexikonjába! )))) Pedig jó lett volna valami új kapás, meg új fogás! )))) Sokan itt azt mondják, hogy elég nekik egy évben egy darab buzira rálelni, csak legalább az az egy legyen ütős! ))) De nekem most kellene egy tucatnyi új meleg tizenkettős! ))))

Márszton professzor 2018.03.12. 17:10

A főnök melegek elkezdtek rólunk is melegséget terjeszteni! )))) Én például nemcsak a szarityn, de annál sokkal mocskosabb oldalakon is feltűnök a nevemmel és képemmel, pedig már írtam többször: soha, semmilyen formában nem akartam része lenni a VI. ker melegségének! )))) Csak a jó, nemes dolgokkal foglalkozom az életben és a segg-gyakodás ezek között nem szerepel! ))))

Ennek ellenére minden héten kapok meghívót a VI. kerületi meleg találkozókra! )))) Szép rózsaszín röplapokat küldözgetnek! )))) Mindig várják megjelenésem, ennek ellenére egyikre sem mentem! )))) Szóval ne csodálkozz, ha majd találkozol néhány kétes értékű oldalon a polgári neveddel és a hátsó feleddel! ))))) Majd te is megláthatod, hogy más sokkal többet tud az altájadról, mint te a sajátodról! )))) Üdv a kecseg klubban! ))))

Prim Roland Roliratyi 2018.03.14. 11:23

Én már valóban a nagy nyári szopóbajnokságra készülök! )))) Május 1-én, hamvazó kedden lesz a legelső köcsög válogató, a kommunizmus ünnepének nevében! )))) Olyankor tudok a legnagyobb buzi lenni, ha sarlósan hajlott szerszámomra tekint állampártunk acélos tekintete! ))))) És így kell haladni tovább, válogatóról válogatóra, megannyi közép és elődöntő során, egészen az augusztus 22-én tartandó szopós világbajnoki döntőig! )))) De én készen állok arra, hogy idén is eljussak a tetőfokra! )))) A buziságnak szerintem sosem lehet vége, csak ha jön a "kaszás"! )))) De ha a kaszás "faszás" lesz, akkor lehet, hogy még akkor sem! )))) Őt is elkapom! )))) Én azt hiszem, hogy még akkor is buzulni fogok, ha már elértem a bajnoki hegység legtetejét! )))) Ha már nem lesz kit legyőzni és én leszek a faszosságban a főni! ))))

Prim Roland Roliratyi 2018.03.14. 15:19

Az a nagyon jó az én Gyenes vezetőmben, hogy példátlanul jól tudja az alattvalóit pihentetni, ilyen volt világéletében! Minden este rendesen meg tud paskolni és lazítani! Mellette mindig ki tudom pihenni magam és minden reggel én ébrendek meg elsőnek! ))))) Előbb kelek fel, mint ő, mindig frissen, és mindig van időm a saját túrós batyum elkészítése mellett az ő batyuját is megcsinálni! )))) Amire mindig felébred, és rámvillantja meleg ragyogását, amivel csakis a legjobb melegjeit tünteti ki a világon! )))))

Prim Roland Roliratyi 2018.03.14. 16:04

Gyenes melegemmel gyakran lasszót dobunk egymásra és Wonder Womanos kötözős, igazat mondós játékot játszunk! )))) Amelyikünk a legnagyobb igasságot mongya, legközelebb az kerülhet hátulra! )))) Nem tudom, ti hol veszitek a fonalat a saját játékaitokhoz! Ha itt nálunk bemegyek egy rövidáru boltba, akkor összevissza 5-6 fonalból válogathatok! Azok viszont hamar szétszakadnak a meleg testi vonulatokon! Én annál erősebbeket keresek! Olyan keményvonalas fonalat akarok, mint például amiből Gyenes melegem horgolgat ott az ágyon korán reggel, bár abból neki is kevés van! De a Molnár görény akciótervei között láttam a lézeres energiafonál elkészítésének az útmutatóját! Na én főleg egy olyan lézermadzagot szeretnék! ))))

Márszton professzor 2018.03.14. 17:31

Jó, hogy most ilyen menő bajnok buzi vagy, de neked sokáig volt fasziszonyod! Évekig féltél az emberi pilimpőktől, mert a kunkori disznó fajtákon nevelkedtél! Sokáig azt álmodtad, hogy egy wakandai párducharcos pöcsije kerget a sötétben, és mivel sötét volt a háttér is, meg a pöcsi is, ezért sosem tudtál előle elmenekülni! )))) Még le is rajzoltad legnagyobb félelmedet a tanár számára! )))) Aztán Purebl György piszoárológus buzi tanácsára összejöttél egy nagy párducos feketével, de a kezelés olyan jól sikerült, hogy úgy rákaptál a fekapéniszre, hogy azóta már te üldözöd őket! )))) Amikor összekerűttél ezzel a hatalmas mérettel megáldott párduc emberrel, egy 32 cm-essel, ha jól emlékszem, akkor azt mondtad, hogy egy ekkora kolbász mellett nem éhezhetsz a világon sehol, aztán így vágtatok neki ketten a nagyvilágnak és a melegbajnokságnak! )))) Na ja, így könnyű bajnokká válni! ))))

Szállnak a párduccsillagok 2018.03.16. 12:26

Ti VI. kerületi buzik többek vagytok, mint egyszerű mezei köcsik, a ti fajtátok sokkal rosszabb! ))) Ti szcientológus köcsögök vagytok, ezt onnan is lehet tudni, hogy azokat szokták rendszeresen agymosni és hipnotizálni! ))))

És még én vagyok a buzik közt a nem kívánatos személy, amikor eleve nem is akartam ebbe beletartozni! )))) Gondolod hogy érdekel, ha a szopentológus szekta SP-nek deklarál! )))) Nagy vörös veréb vagy, ha ezt hiszed! )))) Te is csak egy elvakult szcienszopológus vagy, aki teljesen el van merülve Lónárd Ronáld Hubbárd műveinek és a mester seggének a bújásában! )))) Amúgy nemrég láttam a kultúrköröd egyik legnagyobb példaképét, a Johnny Goodboyt, mint az Útvesztő 3-ban az egyik szereplőt! )))) Ő a te nagy szcientológus szabadsághős kedvesed! )))) Jó kis viking stílusú meleg, pont ahogyan szereted! ))))

Szállnak a párduccsillagok 2018.03.16. 20:14

Hú baszki te Prímameleg FertályFúró! )))) Melegeskedj a kis alacsonyhomlokú Gúdbój Tájlerrel! Te az a fajta köcsög vagy, aki keveri a munkát a magánélettel! ))) Én az eszterga szakmában dolgozom és ott nem szeretném, ha a farpofáim közé szorulna valamelyik szerszámom, vagy nyomot hagyna egy pótolhatatlan testrészemben az éppen készülő munkadarabom! )))) Ezeket a kétes örömöket meghagyom a magadfajta "homoneurotikusoknak"! )))) Mellesleg ha túl sok időt töltesz a VI. kerületi buziépületben, akkó biztos rákos leszel bazzeg! )))) Nemcsak segg és torokrákod, de még sugárrákod is lészen! )))) Jó szektázást a WC-ben csórikám! Én a buziság nélkül is teljes ember vagyok! ))))

Prim Roland Roliratyi 2018.03.16. 20:48

Nem is igaz, hogy a kapitánysági épületünk meleg sugárzást terjeszt! )))) Az mindig diszkréten a belső WC-ben marad! )))) Visszautasítom a "vörös veréb" vádakat! )))) A belső WC-ben amúgy többet tanultam, mint addig bármikor! ))))) Nekem már nem nagyon van akadály semmiben! ))))) Hallotok még nagy dolgokat az érdi melegekről és állati kedveseimről! ))))) Az érdi suttyóság és a VI. kerületi homokság most már örökre összetartozó! )))) Én köztük megtaláltam a számításom! )))) Az itteni stáb tagjai mindenre nyitott liberális melegek, ők máshogy gondolkodnak, nem kifogásokban, nem magyarázkodásban élnek, mint egyes érdiek, hanem csak úgy szabadon megélik a melegséget! ))))

Prim Roland Roliratyi 2018.03.23. 11:35

Valaki itt korábban azt találta mondani, hogy nem lehet téli olimpiát tartani a melegségnek! Ez rövidesen változni fog! A 2019-es év februárjában kihűlt köcsögséggel fogunk jelentkezni! )))) Sokan elképzelhetetlennek tartják a hóban való melegedést és az abban való versenyzést, de a mi kis faszfagyasztó stábunk ezt meg fogja csinálni! )))) Mi már többször bizonyítottuk, hogy számunkra nincs lehetetlen! )))) Eddig sok meleg csak értetlenkedett, le akartak minket beszélni róla, meg hogy nincs értelme, szóval nem igazán értették a fagyott faszosság lényegét! ))))  Csak VI. kerületi meleg vezetőim látják benne az újítás erejét! Mi leszünk az első hűtött homósok! Talán mi semmiben sem lehetnénk az elsők? De igen, a havas homokságban lehetünk! ))))

Ez az érzés köccshönös 2018.03.29. 21:24

Le mertem volna fogadni, hogy a melegség hőstörténetét vidéki desnyas-sutyeszoktól fogjuk megkapni! )))) Nem tudom, miért pont onnan jönnek a legjobb buzik! Nekem is fura, hogy mindig pont a falusi bunkósbotok a legnagyobb buzisok! )))) Úgy látszik, először ott akarják kollektivizálni a köcsög népséget! )))) Sejtenként, apró lépésenként, először a kisvárosokban megtelepedve és onnan szerteágazva próbálják a Hángöri országot letarolni! ))))

Gyenes Péter alfaszmester 2018.04.01. 09:17

Lassan már átlépek a 60-as melegségbe! )))) Nemsokára töltöm be az 55-öt és 5-től ugyibár már fölfelé szoktunk kerekíteni! )))) Hajlott korom miatt kicsit már meguntam az új meleg zsenialitásra való ácsingózást! )))) Mióta a görény megszökött melegségünk elől, azóta nem nagyon futok össze ismeretlen családokból származó melegekkel! )))) Persze gyakran látok tucatarcú mezei melegeket, de nem látom a szemükben azt a forró lángolást és teheccséges csillogást! )))) Olyasvalakire várok, akiben megláthatom és táplálhatom azt az igazi tüzet! )))) Az én koromban már nincs idő teljesen képzetlen köcsögöket fejleszteni, hanem az eleve ígéreteseket kell még tovább növeszteni! )))) Ezért lett volna jó a görény a feladatra! )))) A kerületi ügyész hivatalnak sem igazán teccik, hogy nem tudtam bevonni a melegségbe egy ilyen remek fekete bárány stílusú növendéket! )))) Nem akarom visszamondani beszerzési alelnök címemet! )))) Pedig hogy még egyszer találok egy ilyen görényi meleget, annak az esélye az egymilliárdhoz közelíthet! ))))

Viszont mostanság elkezdtem komolyabban is megírni életem könyvét, amiből remélhetőleg majd a nagy filmköcsögök elkészíthetik életem filmjét! )))) Remélem, hogy engem nem egy robot fog játszani, mint nálatok a görényeteket! )))) Egy igazi meleg előadóművészt akarok a filmbéli megjelenítőmnek! )))) Vagy egy született kecseget, vagy a buziságot nagy beleéléssel jáccani tudó Daniel Day fantommeleget! ))))

Farsangi karfánk (Farsangóni Mahagóni) 2018.04.03. 09:18

A Prima meleg elég szorgalmas! Nem tudom, hogy a nyári köcsögbajnokság zsűrije hogyan fogja értékelni, de tőlem maximális 10-es pontszámot kapott! )))) Végülis nekem eleve 8 pont a munkaruhája, 2 pontot kap a disznaja, úgyhogy 10 pontos meleg lett ő a számomra! ))))) Volt, amikor magam is kacérkodtam a vele való melegeskedéssel, de aztán átgondolva nagyon strapásnak tűnt az ilyen Prímet vivő meleg mindennapos gondozása! )))) Eccerűen túl sokat akar az ilyen, mindig seggbe kell verni, állandóan foglalkozni kell a megalázásával, szóval egyszerűbb volt kitakarítani! )))) Most a Recycle Bin-be raktam! )))) A Töfi viszont egy kúlos buzidisznó, úgy ahogy van! ))))

Compass Mantis 2018.04.02. 12:11

Észrevételezem, hogy itt mintha egy nagy buziszerveződés folyna! Véleményem szerint a kancsókopók most Friesl Balázs Freeze meleghez próbálnak dörgölőzni, a fagyott pöcsijével tervezik elindítani a jövő évi téli olimpia előkészületeit! Erre bazíroznak! Ezzel a Balika nevű fagyfarokkal próbálják a szarity-ra áttelepíteni a szinyei melegség álmát és színes világát! Tóth és Újhelyi Gáborról persze kevés szó esik, pedig ők is vannak akkora köcsögök! Éppen ezért kellene Tóth és Újhelyi Cigógábort nagyobb mértékben feltüntetni a bejegyzésekben! Szeretném, ha a szeptembertől kezdődő második sorozatban az igazgatói melegség is előkerülne! Még most igyekszem a nyári szünet és a nyári szopóbajnokság előtt időben szólni!

Az arany hagymakarika 2018.04.02. 19:46

Ekkora faszbűvészeket még nem hordott hátán a föld! De már gyengül a köcsögségük az általunk rájuk kifejtett mentális energiaháló alapján! Prima meleg is hiába szopkodik röfit és nyuszit, a visszatartó energiáink miatt csak kis mértékben erősíti! A Savoya parki kurvabanda pedig továbbra is a nyerítő csődört szeretné megszerezni! Az állati vágyak okán keveredhetett össze a jázmin kurvaság és az aranyszobros köcsögség!

Egyet viszont leszögezhetünk, hogy a VI. kerület melegsége valóban fenomenális! És igenis nagyon hősugárzó az egész épületük! Na ezen a dőreségi buzibandán jól szétröhögtük magunkat! Mehetnek ezek is sülni-főni Veronába! A melegség él tovább!

Farsangi karfánk 2018.04.02. 10:15

Prima meleg állítólag nagy élményeket élt át húsvét alkalmából! )))) Ezért is láthattad, hogy újabban Nyulásziné vezetéknévvel éli meleg világát! )))) Egy jókora barna lógófülü üregi nyúl elkapta! )))) Mióta a baknyúl elbánt vele, azóta ő is csak kis bogyókat tud kipottyantani! )))) Nem tudom, hogy ez mennyiben befolyásolja majd az idei bajnoki eredményeit, de kezdek aggódni érte! )))) Elkapta az üregi, mostan ő már ülepi! )))) Látod, mindenki tud fejlődni, még a nyulak is, csak az emberi melegek nem fejlődnek semmiccse! )))) Láthatod ez a Prima pöcsi egyre többször böffent ide! )))) Nagyon erőszakos, már majdnem olyan, mint egy heteró férfi! )))) De szerintem jót tett neki, hogy váltott! )))) A desnyó olyan tisztátalan és mocskos volt! Jobb neki a nyúl! ))))

Istentelen Baum 2018.04.02. 10:48

Ülepi nyúl, hát ettől befaroltam! )))) Én is örvendek a nyúli lepudiár evolúció újabb fokozatainak! )))) A Prima Rolcsi melcsi meg tényleg mindig nyitott az újra! )))) Én is láttam, hogy a nyuszi csokit mennyire bemajszolta! )))) De álmodjon csak nagyokat! Legközelebb a Milka tehenet tűzze ki célpontnak! ))))

Több mint gyémánttestőrkecske 2018.04.03. 10:06

Én vagyok Csontvári Jakab, az emberevő kecske! )))) Kecskecsókom és hódolatom! )))) Csak hajbókolni tudok nektek és imádni titeket, hogy mennyi anyagot tettetek fel a meleg világból! Ez csodálatos, nagyszerű, igazi csapatmunka, míves kecsegtörténet! )))) Most még a nyári szünet előtt futtassátok fel jól a melegeket! )))) Azt hiszem, lesznek köztük egy páran, akik magukra ismernek ebben a történetben! )))) Szerintem júniusig már csak egy, maximum két epizód fog ebből születni! )))) Aztán őszig pihenőt tartunk a melegség feljegyzésében! )))) De én is azt mondom, hogy még ne fejezőggyék be a sztori szeptemberben sem! )))) Remélem utána is lesz még folytatása, sőt azt kívánom, hogy még 2019-ben is folytatóggyék, főleg akkor, ha tényleg megvalósul a jövő februári fagyott kecsegség! )))) Az tényleg valami eddig sosem látott hó-homóság lesz! )))) Előre is tűkön ülök a havasalföldi melegségért! ))))

Felsoroltunk mindenkit, a legnagyobb köcsögöket! Ha esetleg valamelyik mocsok köcsög kimaradt volna a sorvégi felsorolásból, az mutatkozzon be! )))) Utána ő is itt fog szerepelni! )))) Ti meg licitáljatok a buzi Roli nyulára! Kiváncsi leszek a leütési árra! ))))

Terjesztik szivárványos köcsögjeink és egyéb liblingjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya zsidóbanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi, valamint más női és férfi melegek
 


2017.10.22. 16:16 Idézet

Szeretném megköszönni Kalicz Gizella Nagytiszeletű Asszonynak, a Presbitériumnak és a Gyülekezetnek a megemlékezést, mely a mai istentisztelet keretében történt férjem, Nt. Vikár Béla halálának 10. évfordulóján. 

Egyúttal jó volt találkozni a régi gyülekezeti tagokkal és látni a sok új arcot is.

Isten áldását kérem az egész Gyülekezet, a Presbitérium és Nagytiszteletű Asszony életére.

Áldás, Békesség!

Vikárné horváth Márta és családja

2017. október.22.


2016.03.01. 23:47 Idézet
Kalicz László

Örömömre szolgál eslőként bejegyzést írni a vendégkönyvbe.  Sok sikert kívánok hozzá!  


[3-1]

 
Támogatónk
 
Kapcsolat
 
Galéria
 
Eseménynaptár
 
Segíthetünk?
 
Tájékoztató
 
Szervezeteink
 
Hasznos
 
Látogatók
Indulás: 2016-03-01
 
Vendégkönyv
 
Tartalom

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról